Renovering – Ombygning

Står du som bygherre på en renovering, eller er du i gang med en omfattende renovering hjemme i privaten, så kan Malerfirmaet Simmelsgaard udføre malerarbejdet.
Vi renoverer gerne hele huset, men kan også varetage et enkeltrum der trænger til en gang maling. Vi kan også tage over, efter at murer eller tømreren har indsat nyt køkken, bryggers eller renoveret badeværelset.

Vi har som maler mange års erfaring som underentreprenør på diverse renoveringsprojekter, hvor vi har sikret malerarbejde i højeste kvalitet.

Ved renovering er byggeprocessen afhængig af, at alle underentreprenører overholder deadlines og leverer den aftalte kvalitet. Vores malerfirma og malere går meget op i tidsplan, deadline og kvalitet.

Med os som malerfirma får du en stabil og kompetent underentreprenør, der professionelt udfører malerarbejdet og samtidig er let at samarbejde med for både bygherre og de andre håndværkere, som er en del af renoveringen.

Miljøvenligt malerarbejde

Vi lægger stor vægt på at levere fremtidssikrede løsninger inden for malerarbejde til alle kunder, og her spiller miljøhensynet en stor rolle.

Den gamle sundhedsskadelige maling er erstattet med miljøvenlige produkter, som både er bedre for vægge, gulv m.v. samt for beboerne/brugerne af bygningen. Derfor bruger vores malere kun miljøvenlige produkter.

Kontakt Malerfirmaet Simmelsgaard for et uforpligtende tilbud på malerarbejder til dit renoveringsprojekt.