Erhverv

Som erhvervsdrivende har du måske behov for at få malet kontoret, butikken, undervisningslokalet eller noget helt andet, så du kan modtage dine kunder med kulør.

Malerfirmaet Simmelsgaard er et malerfirma i Struer, der kan hjælpe med at skabe de perfekte rammer for din virksomhed – uanset om du skal have malet kontoret, butikken, showroomet eller noget helt fjerde. Vi har mange års erfaring med erhvervsmaling og har arbejdet med mange profiler. Vi har en stor kreativ ekspertise men kan også hjælpe, hvis du blot trænger til ny kulør på væggene eller gerne vil have ordnet gulve.

Malerfirmaet Simmelsgaard tilbyder sine kunder en kundeservice, der er lidt udover det sædvanlige. Det gør vi ved at arbejde hårdt på, at vores kunder under hele forløbet oplever, at deres projekt er i professionelle og kompetente hænder. Vi videreuddanner os løbende for at holde os løbene orienteret om nye tiltag indenfor vores fag. Vi kan også hjælpe dig, hvis du gerne vil have en snak om dine kreative ideer, farvesammensætning eller malerteknikker. Det bliver ikke meget bedre!
Se mere om Malerfirmaet Simmelsgaard eller kontakt os for et uforpligtende tilbud eller på tlf. 24 22 19 12.

Dine maleropgaver er du altid velkommen til, at gennemdrøfte med Malerfirmaet Simmelsgaard.