Rådgivning

Hvem kan se fornuften i at investere 120.000 kr. i et nyt køkken, men ødelægge helhedsindtrykket med hjemmegjort malerarbejde for at spare de sidste 2.000 – 3.000 kroner?

Eller bruge 400.000 kr. på en tilbygning, men ødelægge weekenderne det næste halve års tid på elendig gjort malerarbejde, i stedet for at få gjort et ordentlig og solidt malerarbejde, som man kan glæde sig over i årevis.

Ikke desto mindre er det sådan mange danskere opfører sig og det alle samfundslag, fra de ufaglærte til de højt uddannet. Mange danskere føler sig beriget med den gave, det er at kunne male og forskønne sit hjem med maling og farver.

Desværre ser vi som malere ofte resultater, der taler sit eget sprog i form af dårligt udført gør – det – selv arbejde, der i mange tilfælde kan forringe boligernes værdi.

Der er også mange eksempler på, at manglende og forkert vedligeholdelse af f.eks. udvendigt træværk har ført til omfattende skader på bygningerne. Et fænomen mange ejendomsmægler kan bevidne, og i mange tilfælde kan betyde et prisnedslag den dag man skal sælge. Omvendt kan man opnå højere priser på sin bolig ved godt og vedligeholdt malerarbejde.

Det er disse gør-det selv fejl Malerfirmaet Simmelsgaard vil ”til livs”, og blive en værdifuld sparringspartner for den enkelte og dennes fremtidige maleropgaver, Malerfirmaet Simmelsgaard vil således hjælpe den enkelte til opnå det bedste resultat.

Malerfirmaet Simmelsgaard kender betydningen af et ordentligt gennemført og holdbart malerarbejde, Malerfirmaet Simmelsgaard ved hvor vigtig det er, at man får valgt de rigtige farver, arbejdsmetoder og materialer.

Naturligvis er der også forbrugere der gør et ordentlig stykke arbejde, men der er langt imellem, og de fleste af os kan vel tåle at blive bedre?

Så uanset om det er dit soveværelse eller det er carporten, der skal males, er Malerfirmaet SImmelsgaard parat med gratis rådgivning.

Endvidere tager Malerfirmaet Simmelsgaard sig også af dele af maleropgaven hvis man ønsker det, f.eks kun det ”kedelige” men meget vigtige forarbejde, som f.eks. at afvaske/rengøre, slibe, grunde, spartle, opsætte loft og vægbeklædning. Gør – det – selv personen laver så det sjove og sidste malerarbejde, nemlig finishen oplyser malermester Hans Simmelsgaard fra Malerfirmaet Simmelsgaard.

Så er du løbet sur i dine malerprojekter ? Så henvend dig til malermester Hans Simmelsgaard på Tlf. 24221912 eller simmelsgaard@gmail.com

Husk det er ganske gratis og uforpligtende og indhente et tilbud igennem firmaet.

Mal noget af din bolig og få den solgt til en god pris !

Bolig på 120m2 og malerarbejde til 10.000 – 15.000 kr. ?

Som sælger har du måske brug for at få frisket køkken og bad op, for netop og få solgt din bolig til en god pris.

Vi er altid i parate til at give dig rådgivning omkring dette. Og vi har gode erfaringer med andre som har fået solgt til den helt rigtige pris. Skal du også have opfrisket din bolig ? Og få den solgt til den rigtige pris ?

Har du f.eks. en bolig på 120m2 kan du sagtens komme et godt stykke ved at betale 10.000 – 15.000 kr. for malerarbejde, som i den grad vil fremmme dit og ejendomsmæglerens salg.

Det kan betale sig at male vægge og lofter i boligen hvide eller lyse, hvis du gerne vil sælge dit hus eller din lejlighed hurtigt, mener ejendomsmæglere.

Malerfirmaet Simmelsgaard har gjort de samme erfaringer som mange ejendomsmæglere har gjort.

Hvide og lyse vægge får rummene til at virke både større og lysere, og det appellerer til mange købere. Derfor kan en gang hvid maling betyder meget for, hvor let du kan få solgt din bolig. I øjeblikket er der som bekendt rigtig mange boliger til salg, så derfor kan køberne tillade sig at være kritiske. Så det kan godt betale sig at gøre lidt ekstra, før du sætter boligen til salg.

– I en salgssituation glemmer mange, at lidt maling i de rigtige farver og lidt omrokering af møblerne hist og pist kan løfte huset. I den forbindelse er det en god ide og få et malerfirma til, at friske boligen op og få den rigtige pris. Det du skal betale malerfirmaet kan du mange gange tjene ind, ved at skulle undgå nedslag i prisen.

Gør boligen upersonlig

Hvis du vælger hvide eller lyse farver, er du også med til at gøre boligen neutral og upersonlig, hvorimod hvis man har en forkærlighed for skrappe farver, bliver den også mere personlig, nemlig din smag, men hvem siger at de nye køber deler din smag for farver ? Derimod er hvide/lyse farver med til, at flest muligt købere kan føle sig hjemme i den bolig, som de nu overvejer og købe af dig.

– Førstehånds indtrykket betyder rigtig meget, så det er uheldigt, hvis køberne får et negativt indtryk, fordi de ikke kan lide farverne på væggene, siger Malermester Hans Simmelsgaard fra Malerfirmaet Simmelsgaard.

Hans Simmelsgaard mener ikke, at du skal male huset, hvis der er tale om et faldefærdigt håndværkertilbud. Køberne skal alligevel i gang med en større renovering, så derfor er det meningsløst af male.

– Men har du en patriciervilla med en pink entre, så kan det være en god idé at male den hvid, mener Hans Simmelsgaard.

Kan det betale sig at gøre noget ekstra?

Som sælger er det ofte svært at finde motivationen til at lægge en masse energi og penge i at male det hjem, man nu er ved at flytte fra.

– Men jeg tror alligevel pengene kan være godt givet ud, hvis det kan bidrage til et hurtigere salg af boligen. Erfaringerne viser, at jo længere tid din bolig er til salg, desto sværere er det at fastholde prisen. Derfor kan det ofte godt betale sig at gøre et godt stykke forarbejde, nævner mange ejendomsmæglere.

Vigtigst at male de centrale rum.

Hans Simmelsgaard kan dog sagtens forstå de sælgere, der ikke orker at male hele villaen på 225 kvadratmeter. Til dem har han følgende råd:

– Mal i det mindste de centrale rum i boligen, for eksempel det store køkken-alrum, der er boligens hjerte. Så betyder det mindre, at soveværelserne har en lidt sjov farve, oplyser Malerfirmaet Simmelsgaard.Dog skal man som sælger være forsigtig kun med kun at male en lille del af boligen. Selv om det er første indtrykket der er så vigtigt. Så kan det f.eks. være en dårlig ide kun at male entreen.

– En nymalet entre, kan få resten af huset til at se lurvet og snavset ud

——————————————————————————————————————————————————————————————————————–

Billig maling er som reglen dyrest

“Billig maling” til 300 kr. for 10 liter

Hvis du selv vil male køber du måske den ”billige” maling til f.eks. 300 kr. for 10 liter, som oftest kun rækker til 50 m2, og skal have flere gange, som regel 3 gange. Altså 30 liter til 50 m2. Og du har købt for 900 kr. og brugt en masse tid.

10 liter kvalitetsmaling til 600 kr.

Havde du i stedet købt en kvalitetsmaling til f.eks. 600 kr. for 10 liter, som oftest rækker til 60-80 m2 og ofte kan nøjes med en gang og skal højest have 2 gange. Havde du både sparet penge til maling og tid på dit malerarbejde.

En kvalitetsmaling indeholder meget mere pigment, og er dermed mere og bedre dækkende.

Derudover får du som reglen masser af god rådgivning og vejledning ved dit køb af kvalitetsmaling.

Denne værdifulde rådgivning kan du som oftest, ikke få hos sælgere af billig maling. De har simpelthen ikke uddannelse, erfaring og kompetence til at vejlede dig ordentlig.

Derfor er der mange ”gør det selv folk”, der først skal have gjort sig nogle dårlige erfaringer med dårlig ”billig” maling, før de erfarer at den ”dyre” kvalitets maling er den billigste, og herefter er de holdt op med købe dårlig ”billig” maling.

Og vi har helt ladt være med at se på, hvor meget tiden koster og betyder for den enkelte, og dennes ”fritid”.

Hvorfor tror du, at professionelle maler selv kun bruger kvalitetsmaling ?

Hvordan skal jeg beskytte mit udendørs træværk?

Er du “gør det selv mand?

Eller foretrækker du at få udført malerarbejdet af et professionelt malerfirma?

Træbeskyttelse

Som gør-det-selv udøver, eller den som skal have udført malerarbejde med træbeskyttelse m.m. af et professionelt malerfirma, kan det være vanskeligt at skelne mellem den ene eller anden type maling til udendørs brug, og endnu værre bliver det når det gælder træbeskyttelse. Eller for den sags skyld hvilket malerfirma skal jeg vælge ?

Leverandørerne (farvehandlere og byggemarkeder m.m.) er måske heller ikke den store hjælp, når det gælder om at løse op for “begrebsforvirringen”.

Hver især bruger nemlig ud over egne handelsnavne, også mere eller mindre egne typenavne og betegnelser for produkterne langt hen ad vejen.

Mange spørgsmål opstår når man skal til at beskytte sit træværk, som ofte er både vindskeder, udhæng, vinduer, døre, carporte, terrasser m.m

Skal jeg f.eks. bruge vandig eller olieholdig træbeskyttelse?

Hvad med grundings olie og træolie?

Skal jeg bruge en transparent maling eller heldækkende træbeskyttelse?

Hvad betyder pigment indhold?

Kan vinduer males med samme type maling?

Skal der være særlige temperaturer eller andre forhold, jeg skal være opmærksom på?

Skal jeg bruge en billig maling eller dyr?

Skal jeg bruge det billigste malertilbud eller det dyreste malertilbud fra malerfirmaerne?

Og meget mere !!!

Det er ganske gratis og uforpligtende at ringe og få et godt råd. Du er velkommen på tlf. 24221912 Her kan du tale med malermester Hans Simmelsgaard.